ANTALYA / AKSEKİ - Akseki Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Tem

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Denetim Ekibi müdürlüğümüzü ziyaret ederek, denetleme yaptılar.

Kas

Şube Müdürümüz İbrahim ÇALIŞIR, Şube Müdürümüz Muammer TÜRKOĞLU ve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürümüz Serap YÖRÜR İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İmdat Mithat BAĞCI'yı ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar.

Kas

Eyl

Danışma Kurulu toplantımız yapılmış olup konaklama fiyatlarımız aşağıdaki gibi güncellenmiştir.

Öğretmen   : 160TL %50 indirim ile 80TL

Kamu           : 180TL

Diğer           : 200TL

Tem

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Uzmanları müdürlüğümüzü denetlediler.

Haz

Kurumumuza gelerek bizi onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Volkan HÜLÜR'ün eşi Sayın Kübra HÜLÜR Hanımefendiye nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyoruz.

Haz

İlçemiz hayırseverlerinden Emekli Noter Faik Bozkurt ve ailesi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Tesisler ve İşletmeler Daire Başkanı Sayın Selim Yavuz Sandıkçı ile Öğretmenevleri Şubesinin Uzman Koordinatörü Olcay Günaydın Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Müdürlüğümüzde konaklayan emekli öğretmenlerimizin covid aşıları İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Sn. Dr.Yağmur ERDOĞAN tarafından misafirlerimizin odalarında yapıldı.

Eyl

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Uzmanları Mustafa Dumlupınar ile Abdullah Gömük müdürlüğümüzü denetlediler.